Schakel incasso bureau in bij openstaande facturen

04/09/2014 at 12:25
filed under Uncategorized

Als u een incassobureau wilt gaan inschakelen in Amsterdam, dan heeft u zeer waarschijnlijk te maken met openstaande facturen. De betalingsperiode is verstreken, en ook heeft u al diverse herinneringen verstuurd. De rekening blijft open staan, er misschien wordt er ook niet gereageerd op uw e-mail of brieven. In dit geval is het een goed idee om contact op te nemen met een incassobureau. Deze bedrijven gaan namens u zorgen dat het geld wordt geïncasseerd.

Pas betalen bij resultaat

Dit is een prettig gevoel, en in veel gevallen ook gratis. Natuurlijk werkt een incassobureau niet gratis, dat moge duidelijk zijn. Maar voor u is het vaak wel gratis. Uw klant betaald namelijk de rekening. De incassokosten worden doorberekend aan uw klant. Wanneer het incassobureau het geld heeft ontvangen wordt dit netjes aan u overgemaakt. Er zijn vaak geen verdere kosten aan verbonden. Het werkt dus eigenlijk op een zogenaamde no cure no pay basis. Zeker interessant!

Zelf geen omkijken meer naar

U vraagt zich misschien af hoe dit dan precies in zijn werking gaat. En wat het voordeel is ten opzichte van het zelf doen. Het grote voordeel is natuurlijk dat u er zelf geen omkijken meer naar heeft. Een klant dit niet betaald kan veel stress opleveren, en dat wilt u zo veel mogelijk voorkomen. Daarnaast zorgt de autoriteit van een incassobureau (met alle juristen die er werkzaam zijn) er vaak voor dat uw klant zich realiseert dat u het nu echt meent. En dit zorgt er vaak voor dat uw facturen inderdaad betaald worden.

Goed incassobureau in Amsterdam vinden

Uw klant kan het openstaande bedrag aan het incassobureau overmaken, en die maakt het weer over naar u. Dit gaat vaak behoorlijk snel. Mocht de incassoprocedure er niet voor zorgen dat het bedrag betaald wordt, is er altijd nog de mogelijkheid om over te stappen naar de volgende fase. Hierin kan eventueel met een rechtszaak er alsnog voor gezorgd worden dat de factuur wordt betaald. Een goed incassobureau kan u ook hierbij helpen. Vraag voordat u incassobureau inschakelt altijd of ook dit ook mogelijk is.

no comments

RSS /

Comments are closed.